Santanyí
Jornades socioculturals sobre lgtbifòbia al Festival s´Illo de Sa talaia de Santanyí
Un estrena de Té a tres, una xerrada de Juan Pablo Cuevas, un espectacle de Madrid de Beatriz Torres i una expo de Sebastià Mascaró a les jornades socioculturals de S´illo de Sa Talaia.
AMN 16/09/2020 - 08:37:20
Jornades socioculturals sobre lgtbifòbia al Festival s´Illo de Sa talaia de Santanyí
 
Un estrena de Té a tres, una xerrada de Juan Pablo Cuevas, un espectacle de Madrid de Beatriz Torres i una expo de Sebastià Mascaró a les jornades socioculturals de S´illo de Sa Talaia.  
 
Les Jornades socioculturals del Festival s´Illo de Sa Talaia són destinades aquest any a la lgtbifòbia i arriben aquesta setena convocatòria amb un estrena teatral el dissabte dematí a les 11.30 h.  amb l´obra de teatre “Som com som, un espectacle diverstit” de la Cia. Té a Tres que l´any passat va guanyar el premi del públic a millor espectacle  “La Teta Premium”, hi actuen Joan Manel Vadell i Aina Moreno, ell fa el personatge de Sr. Manel, diferenciòleg especialitzat en Diversitat, i ella és la seva ajudant.  La direcció corre a càrrec de Joan Muñoz, dura uns 60 minuts i és en Català. 
 
A la tarda tendrem la xerrada amb Juan Pablo Cuevas a les 19.00 h., actor, dramaturg y sociòleg col.laborador de COGAM en tasques de sensibilització, que parlarà del seu llibre “Jódete y crece“ de l´editorial Planeta, que connecta amb la temàtica sociocultural del Festival. Així com una monòleg escrit per ell mateix amb Beatriz Torres qui també l´actua, es diu ¨Toma tu puta caña¨ a les 20.30 h. i la Companyia:  Zia. la moraíta, on Candela, una actriu andalusa i resident a Madrid, lluita per a trobar lloc al món de l´espectacle, mentres treballa darrera la barra del bar d´un emergent teatre madrileny. Una mirada indiscreta al panorama teatral contat per la dona que els emborratxa. Un espectacle que ha estat un èxit de públic a Madrid els mesos anteriors a la pandèmia. 
 
Per tercer any consecutiu i també a Sa Talaia, en paral·lel i dins el reconegut Festival s’Illo de Santanyí, s’ha programat una exposició amb obres de diversos artistes visuals coordinada per Sebastià Mascaró, aquest 2020 a la mostra titulada: Medea i les constel·lacions, hi han participat Rafael Puig (Palma) i Valery Katsuba (Bielorússia). Aquest encontre artístic ha posat en diàleg obres pictòriques de Puig amb la projecció d’obres fotogràfiques de Katsuba, mostrant com a nucli central diversitat de relacions humanes que alhora actuen de mirall i dispositiu per connectar amb les nostres experiències. Sa Talaia, espai cultural polifacètic però alhora domèstic i amb un passat familiar, conserva elements estructurals i patrimonials, el present viu i cultural contemporani que ha esdevingut un contenidor significatiu per a aquesta constel.lació artística efímera.
 

 
Reciente
Visto
Comentado