Santanyí
Santanyí ja disposa d’un nou parc caní
Des d’avui, els propietaris de cans de Santanyí tenen un nou espai on anar amb les seves mascotes.
ajsantanyi.net 17/09/2021 - 17:38:14
Santanyí ja disposa d’un nou parc caní
 
Des d’avui, els propietaris de cans de Santanyí tenen un nou espai on anar amb les seves mascotes. I és que l’Ajuntament de Santanyí ha instal·lat un nou parc caní al carrer Bernat Vida i Tomàs, just al costat de l’aparcament públic municipal. Aquest parc té una superfície de més de 330 metres quadrats i compta amb diferents elements perquè els animals facin exercici.
 
La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha visitat avui el parc amb el primer tinent de batlessa, Joan Gaspar Aguiló, i el regidor de Serveis Generals, Mateu Nadal, per donar per obert el que s’espera que sigui un lloc per esbarjo i trobada de veïnats i mascotes. Segons ha dit la batlessa “feia temps que la ciutadania ens demanava un espai com aquest, i que estàs integrat en el poble. De fet, aquesta zona ja era un lloc on sovint podíem veure animals amb els seus propietaris, i ara l’hem dotat d’unes instal·lacions adequades. Desitjam que un i altres en puguin gaudir amb seguretat i tranquil·litat”.
 
En total, entre els nous equipaments i l’acondiciament de la zona s’han invertit aproximadament 10.000 euros. S’ha instal·lat, a més del tancament de tot el recinte, sis elements per fer exercicis, bancs per seure i papereres amb bosses per a la recollida d’excrements.
 
 
Reciente
Visto
Comentado