Manconunitat Pla de Mallorca
CREACIÓ DE LA TAULA DE FORMACIÓ, OCUPACIÓ I EMPRESA DE LA MANCOMUNITAT DEL PLA
Avui de matí ha tingut lloc a la seu de la Mancomunitat Pla de Mallorca una trobada de les entitats que tenen oferta formativa en el Pla.
mancomunitatplademallorca.net 30/11/2021 - 15:55:52
CREACIÓ DE LA TAULA DE FORMACIÓ, OCUPACIÓ I EMPRESA DE LA MANCOMUNITAT DEL PLA

Avui de matí ha tingut lloc a la seu de la Mancomunitat Pla de Mallorca una trobada de les entitats que tenen oferta formativa en el Pla. L'objectiu general és oferir formació de qualitat a les persones desocupades, que estigui connectada a les necessitats del teixit productiu.

La presidenta de la Mancomunitat, Joana Maria Pascual, ha donat la benvinguda als/les assistents  i ha encoratjat tothom a dur a bon port els projectes encetats perquè “la formació –ha dit- ha d’esser accessible a la ciutadania, de tal forma que cada persona trobi, en qualsevol lloc i moment de la seva vida l’oportunitat de formació que li permeti mantenir-se en el mercat de treball i progressar, sense més límits que les pròpies capacitats i expectatives”.

Els objectius específics de la Taula de Formació, Ocupació i Empresa del Pla de Mallorca són el coneixement mutu i de l’oferta existent; la col·laboració i creació de sinèrgies i la promoció conjunta, així com aproximar el teixit empresarial a les persones treballadores.

A la reunió hi han assistit representants del IES Mancomunitat Pla de Mallorca, IES Sineu, Aspas, Coordinadora, Mater, Intress, SOIB, IDI, Conselleria d'Educació i les AODLs d'Algaida i Porreres.
 
 
Reciente
Visto
Comentado