Felanitx
La Banda de Música de Felanitx fusionarà estils amb el concert A Laudes de Do Natural amb una versió simfònica de folk
L'Ajuntament de Felanitx a través de l'àrea de cultura ha presentat aquest dimecres el concert que se celebrarà aquest pròxim diumenge dia 30 a partir de les 22h.
felanitx.org 26/07/2023 - 13:37:08

La Banda de Música de Felanitx fusionarà estils amb el concert A Laudes de Do Natural amb una versió simfònica de folk

L'Ajuntament de Felanitx a través de l'àrea de cultura ha presentat aquest dimecres el concert que se celebrarà aquest pròxim diumenge dia 30 a partir de les 22h a Sa Bassa Nova de Portocolom i que du per títol «A Laudes». Durant el mes de juliol la banda i grup han assajat les peces del CD de Do Natural adaptades pels compositors Biel Oliver i Víctor Ferragut.

El director de la Banda de Música, Víctor Ferragut «per la banda és un repte i un plaer poder compartir escenari amb DO Natural. El resultat està essent molt positiu, la fusió creim que és innovadora, és un repertori d'autor, de qualitat un producte ben acabat amb banda. S'ha fet feina amb el treball discogràfic de Do Natural, ha estat tot un repte»

El component de Do Natural, Llorenç Ferrer «el concert va sorgir perquè volíem fer una cosa conjunta amb la Banda de Música aprofitant la presentació del nostre CD. És difícil conjuntar o fusionar els dos estils i amb tanta gent. Hem assajat tot el mes de juliol i esperem agradi.

La batlessa de Felanitx Catalina Soler «aquest concert és el que fa cada any la Banda de Música que cerca un acompanyat per innovar. Enguany pujaran damunt l'escenari amb el grup de folk felanitxer DO Natural. La novetat per noltros com Ajuntament és que aquest concert tindrà taquilla inversa i la recaptació es destinarà a la Fundació David Ordinas – Jaume Obrador que fa feina pel Burundi. Com bé sabeu l'entitat que preparava el concert benèfic va finalitzar l'any passat i enguany gràcies a la solidaritat de la banda i del grup Do Natural qui vulgui podrà fer la seva aportació en aquest acte.

L'acte estarà presentat per Bàrbara Sagrera i ballaran els gegants de Felanitx. El folk contemporani serà transformat en simfonia sense deixar de banda la tradició.

 

Reciente
Visto
Comentado