Capdepera
Els contenidors per a rebuig orgànics a partir d'ara van amb una targeta per a la seva obertura.
SALA LA FORNAL
Diumenge 27 de setembre a les 20.00
STEI
Les delegades i delegats de Prevenció del sindicat sol·liciten disposar d’aquesta informació de primera mà, tal com prescriu la normativa.
Foro Baleares
El Foro Baleares de la Solidaridad y del Progreso convoca el próximo domingo día 27 de septiembre a las 19:00h en la Plaza de Cort de Palma.
Santanyí
L’equip de govern així ho ha comunicat a la mesa de seguiment de la COVID-19 al municipi celebrada avui a la sala d’actes del consistori santanyiner
Santanyí
Un estrena de Té a tres, una xerrada de Juan Pablo Cuevas, un espectacle de Madrid de Beatriz Torres i una expo de Sebastià Mascaró a les jornades socioculturals de S´illo de Sa Talaia.
Consell de Mallorca
L’ajut arribarà al voltant de 2.400 infants de cara a la promoció de les activitats d'esport base dins el Pla «Mallorca Reacciona».
El Pi
La formació ha criticat que la presidenta ha deixat sols als ajuntaments i que ha estat poc contundent en la negociació dels ERTOS.
Plataforma Pymes
La unión de entidades financieras afianzan su posición de dominio en el sector financiero y reducen la necesaria competencia.
Página 3 de 2487
Reciente
Visto
Comentado
enquesta

¿Que versión se cree usted sobre el gato que murió en la calle Artà de Manacor, donde el vecino denunciante asegura que lo mataron unos jóvenes sin ninguna compasión, mientras ellos se defienden desvelando que fue un coche quién terminó con el felino?.

Al vecino, porqué se va a inventar el suceso.
A los 2 jóvenes, son chicos sin ningún antecedente.