ELS CADETS BAR XINXERAM GUANYEN DINS SON SERVERA
Els nins i les nines de la nostra escoleta BÀSQUET MANACOR - KIDS&US varen poder gaudir de la primera diada de bàsquet al poliesportiu de Na Capellera
ELS NINS DE L’EQUIP D’INICIACIÓ PEDRAVIVA VAREN JUGAR EL SEU PRIMER PARTIT DE LLIGA. L’equip federat d’iniciació masculí va poder jugar a la fi el seu primer partit de lliga amb els companys de Sagrat Cor.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/11/2022 - 03:01:00
Els infants de la nostra escoleta varen poder compartir jocs i partidets amb els companys i les companyes d’altres escoles de bàsquet de la nostra comarca. Tant els nins i nines com els seus familiars

PRIMERA DIADA D’ESPORT ESCOLAR DE L’ESCOLETA BÀSQUET MANACOR KIDS&US. Els nins i les nines de la nostra escoleta BÀSQUET MANACOR - KIDS&US varen poder gaudir de la primera diada de bàsquet al poliesportiu de Na Capellera. Els infants de la nostra escoleta varen poder compartir jocs i partidets amb els companys i les companyes d’altres escoles de bàsquet de la nostra comarca. Tant els nins i nines com els seus familiars varen disfrutar molt d’un divertit diumenge matí.

ELS NINS DE L’EQUIP D’INICIACIÓ PEDRAVIVA VAREN JUGAR EL SEU PRIMER PARTIT DE LLIGA. L’equip federat d’iniciació masculí va poder jugar a la fi el seu primer partit de lliga amb els companys de Sagrat Cor. Va ser un matí ple d’alegria i emocions per a tots els nins i per a tots els familiars que els varen acompanyar fins a Palma! Per la seva banda, les nines de l’equip d’iniciació PARERA ARQUITECTES varen jugar el segon partidet de la temporada amb les companyes del Sant Josep, mostrant una gran il.lusió vers el nostre esport.

En categoria premini, el nins del CAFÉS SAMBA varen jugar a Manacor amb els companys de Son Servera i les nines del premini femení CUIDA TU CABELLO visitaren a les companyes de Santanyí.

En categoria premini, el nins del CAFÉS SAMBA varen jugar a Manacor amb els companys de Son Servera i les nines del premini femení CUIDA TU CABELLO visitaren a les companyes de Santanyí. En categoria mini, les minis INNOVATEC SECURITY jugaren un amistós a casa del Sineu, les nines del mini SERVIMEDIC jugaren a Son Servera i els nins del mini SONSÒNIA CENTRE AUDITIU jugaren i venceren als companys del Campos per 43 a 93.

ELS CADETS BAR XINXERAM GUANYEN DINS SON SERVERA A LA PRÒRROGA. Els jugadors dirigits per n’Andreu Serra varen aconseguir una victòria agònica davant el Son Servera A, equips fins aleshores imbatut. El partit fou de màxima igualtat i es decidí a la pròrroga gràcies a un parcial favorable de 7 a 5. Victòria per 51 a 53 de molt mèrit dels nostres cadets que els permet seguir lluitant per la primera plaça del seu grup. Per la seva part, els cadets negre varen jugar contra el Son Servera B, aconseguint una victòria molt clara per 21 a 118. En femení, derrota de les nines del FORN CA’N TÒFOL per 73 a 43 davant un Santa Maria més físic i experimentat

VICTÒRIES DELS DOS EQUIPS JÚNIOR DE CATEGORIA INTERILLES. Les jugadores del BUFETE PERELLÓ varen vèncer en la difícil pista del La Sallé de Maó i segueixen lluitant per acabar en les dues primeres places dels seu grup. Un partit molt ajustat a on la qualitat de les nostres s’imposà al final dels quaranta minuts. Marcador final 54 a 59. Per la seva banda, els júniors MALLORCA SEA PARADISE varen vèncer de manera relativament clara als companys de Ciutadella per 94 a 78, gràcies a una gran primera part. En categoria preferent les nines del júnior vermell foren superades pel Sóller en un partit igualat, per 47 a 61.

ELS INFANTILS OPTICALIA MANACOR SEGUEIXEN LÍDERS DEL SEU GRUP DE PROMOCIÓ. Nova victòria dels jugadors dirigits per en Bernat Gual per 79 a 43 davant els companys de Consell. Amb aquesta victòria l’equip segueix líder imbatut del seu grup i fa una gran passa per aconseguir la classificació a la lliga especial. En femení promoció, les nostres infantils varen caure davant un superior La Salle per 42 a 95 en un partit a on les nostres no jugaren un bon partit. En categoria preferent, les nines del PELUQUERÍA MIMAR varen sumar una nova victòria davant el Santanyí per 32 a 75 en un partit més difícil del que indica el marcador final i segueixen líders imbatudes del seu grup.

LES SÉNIOR BANZINERES FEBRER MARTÍ SÓN SUPERADES PEL BAHÍA SAN AGUSTÍN. L’equip de Palma va aconseguir un triomf molt treballat davant les nostres jugadores. El partit fou de màxima igualtat i es decidí en el darrer quart, a on les locals tingueren més encert i més domini del tempo de partit. El nostre equip segueix progressant i de mica en mica es veu la feina feta al llarg de la setmana.

TOTS ELS EQUIPS FEDERATS DEL CLUB ESTRENEN LES NOVES CAMISETES D’ESCALFAMENT. Gràcies al patrocini de TERRACOR, TERRAGUST i S’HORT DE SA VALL, els més de 350 jugadors i jugadores federats del Bàsquet Manacor varen poder estrenar les noves camisetes d’escalfament. Des d’aquí agraïm el suport des de fa dos anys d’aquestes empreses mallorquines dedicades al cultiu i producció de fruites, verdures, hortalisses i herbes aromàtiques amb un marcat caràcter local i respectuós amb el medi ambient. MOLTES GRÀCIES!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado