Diumenge dia 25 de febrer, a les 19 hs, a s’Agrícola Manacor
III Cicle Poesia a S'Agrícola Manacor 23 de febrer de 2024 a les 20h; i 25 de febrer, a les 19 hores hem organitzat un concert del pianista Rafael González Paz
Y el violoncel·lista Esteban Belinchón, nascut a Lleó s'ha format com a músic a Àustria on d'ha residit 9 anys entre Viena i Graz. Ha estat membre de la Jove Orquestra Nacional d'Espanya
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/02/2024 - 08:59:00
Per altra banda, també es parlarà de la poesia com a peça clau dins una societat com la nostra que manifesta canvis profunds, de l'experiència personal i professional de la música vinculada

III Cicle Poesia a S'Agrícola febrer 2024. Com encaixa la poesia en el món d'avui?. Des de l'òptica de la música. Divendres, 23 de febrer de 2024 a les 20h. Amb la participació dels músics Joana Gomila, Josep Ramon Santiago, Miquel Serra i M. Magdalena Gelabert (moderadora).

El segon acte previst per al III Cicle de Poesia a S'Agrícola és una taula rodona que pretén debatre sobre Com encaixa la poesia en el món d'avui?Des de l'òptica de la música. Per això, divendres, 23 de febrer de 2024 a les 20h hi participaran diverses persones vinculades al món de la cançó i a la producció musical del Manacor d'avui: Joana Gomila, Josep Ramon Santiago, Miquel Serra. La moderadora serà M. Magdalena Gelabert.

L'objectiu de la sessió és posar damunt la taula quines són les línies bàsiques de la relació natural entre música i poesia i de quina manera es té present actualment la unió poesia-música a Manacor.

L'objectiu de la sessió és posar damunt la taula quines són les línies bàsiques de la relació natural entre música i poesia i de quina manera es té present actualment la unió poesia-música a Manacor. Analitzar com es fomenta el binomi poesia-música i com es viu, quines són les dificultats i els reptes de la música en català, a través de la visió de tres persones implicades en la música actual i amb experiència.

Per altra banda, també es parlarà de la poesia com a peça clau dins una societat com la nostra que manifesta canvis profunds, de l'experiència personal i professional de la música vinculada a la poesia i amb quines dificultats i amb quins aspectes positius es troben.

Diumenge dia 25 de febrer, a les 19 hs, a s’Agrícola hem organitzat un concert del pianista Rafael González Paz, nascut a Montevideo ha estudiat en l'Escola Superior de Música de Weimar i a la Acadèmia de Música Franz Liszt de Budapest. Resideix a Mallorca des de 2018 i ha estat professor associat al Conservatori Superior de Música i Dansa. En l'actualitat és professor del conservatori de Felanitx i del Queen's College a Palma.

Y el violoncel·lista Esteban Belinchón, nascut a Lleó s'ha format com a músic a Àustria on d'ha residit 9 anys entre Viena i Graz. Ha estat membre de la Jove Orquestra Nacional d'Espanya i de l'Orquestra de l'Acadèmia del Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Des de 2017 resideix a Mallorca on ha estat professor associat del Conservatori Superior i en l'actualitat imparteix classes en el Conservatori de Manacor, Inca i l'Escola Municipal de Palma.

Rafael González Paz, nascut a Montevideo ha estudiat en l'Escola Superior de Música de Weimar i a la Acadèmia de Música Franz Liszt de Budapest. Resideix a Mallorca des de 2018 i ha estat professor associat al Conservatori Superior de Música i Dansa. En l'actualitat és professor del conservatori de Felanitx i del Queen's College a Palma. Ep programa estarà compost d’obres d’ Antonio Vivaldi, Robert Schumann, Maria Theresia von Paradis, Pyotr Tchaikovsky, Maurice Ravel, i Sergei Rachmaninoff

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado