DUES JUGADORES I TRES JUGADORS DEL BÀSQUET MANACOR
Bàsquet Manacor: Si estau interesats en formar part del club podeu enviar un correu electrònic a [email protected] o whatsapp al telèfon 678 43 16 34 (Bernat) o al 669 85 82 96 (Toni)
L’EQUIP SÈNIOR FEMENÍ +40 CONSTRUCCIONS GINARD I GINARD PARTICIPÀ AL TORNEIG INTERILLES A POLLENÇA. El nostre equip sènior femení +40 va participar al Torneig Interilles organizat a Pollença
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/05/2024 - 03:20:00
Aquest proper diumenge a les 18:30 tenim una cita històrica al poliesportiu de La Salle de Manacor. El nostre equip sènior CÀRNIQUES SUNYER de la lliga Escribano Balear es jugarà l’accés a la Final Four

DIUMENGE 19 DE MAIG EL NOSTRE SÈNIOR CÀRNIQUES SUNYER JUGA ELS QUARTS DE FINAL DE LA LLIGA BALEAR A LA SALLE DE MANACOR. Aquest proper diumenge a les 18:30 tenim una cita històrica al poliesportiu de La Salle de Manacor. El nostre equip sènior CÀRNIQUES SUNYER de la lliga Escribano Balear es jugarà l’accés a la Final Four de la categoria davant el Santa Maria. Serà un partit a cara o creu a on el vencedor aconseguirà el bitllet per a la semifinal pel títol contra el ja classificat Sant Josep. A més del títol de la Lliga Balear també està en joc l’ascens esportiu a la Lliga EBA, competició d’àmbit nacional.

Des d’aquí feim una crida a totes les persones que estimen el nostre club, hem d’omplir les graderies de vermell i donar el màxim suport als nostres jugadors, amb les graderies plenes d’aficionats i aficionades del Bàsquet Manacor el nostre equip serà més fort que mai! ENS VEIM TOS I TOTES DIUMENGE A LES 18:30 A LA SALLE!

Na Silvia Lorenzo, na Victoria Llabrés, en Dídac Gual, en Júnior Alonso i n’Arturo Valbas han sigut convocats per formar part de les preseleccions balears U13 de la modalitat de 3x3. Des d’aquí lis enviaml’enhorabona i dessitjam

ELS JÚNIORS CREUERS ILLA BALEAR ES PROCLAMEN CAMPIONS DE LLIGA SENSE CONÈIXER LA DERROTA. Els nostres júniors de categoria interilles han acabat la segona fase com a campions invictes del grup C, mostrant un gran bàsquet i essent l’equip més anotador i l’equip amb la millor defensa. Una gran temporada dels al.lots dirigits per en Toni Llodrà que han competit a un altíssim nivell i que han mostrat que eren mereixedors de competir a un nivell més alt. Enhorabona equip! En altres partits de la jornada, victòria dels sèniors de lliga insular UM BEACH HOUSE davant el Joventut Mariana per 52 a 64 i derrota de les sèniors DECOPUNT a Binissalem per 62 a 52.

ELS MINIS BIOCONSTRUCCIONS PEDRA VIVA - VOYANICS ACABEN LA TEMPORADA A UN GRAN NIVELL. Els nostres minis de categoria especial han finalitzat la temporada amb una gran victòria per 106 a 96 davant el Felanitx, mostrant la gran millora realitzada al llarg de la temporada i evidenciant el gran creixement individual i col.lectiu de l’equip.

Per la seva banda, les minis SERVIMEDI varen realitzar un bon encontre davant La Salle de Palma tot i perdre per 56 a 83. D’altra banda, els minis JARDI NET guanyaren per 63 a 43 al Son Servera, els minis PARERA ARQUITECTES foren superats per 72 a 78 per l’Andratx i les minis AIXAM MANACOR competiren davant Son Servera perdent per un ajustadíssim 55 a 56.

En categoria infantil femení les nines del FERRERIA ES BIULÓ guanyaren a Hispania per 52 a 66, els infantils OFI-ILLA guanyaren dins Sant Francesc Llops per 32 a 82 i els infantils D5 SPORT SHOP foren superats pel Santa Mònica per 68 a 86.

En categoria cadet, derrrota de les nines del HOLISTIC BERLIN per 66 a 43, derrota del cadert RT.XINXERAM per 68 a 53 davant La Salle i derrota del cadet BAR PORRON per 50 a 70 davant el Molinar.

DUES JUGADORES I TRES JUGADORS DEL BÀSQUET MANACOR CONVOCATS PER A LES PRESELECCIONS BALEARS DE 3X3 U13. Na Silvia Lorenzo, na Victoria Llabrés, en Dídac Gual, en Júnior Alonso i n’Arturo Valbas han sigut convocats per formar part de les preseleccions balears U13 de la modalitat de 3x3. Des d’aquí lis enviaml’enhorabona i dessitjam que disfrutin molt de l’experiència.

L’EQUIP SÈNIOR FEMENÍ +40 CONSTRUCCIONS GINARD I GINARD PARTICIPÀ AL TORNEIG INTERILLES A POLLENÇA. El nostre equip sènior femení +40 va participar al Torneig Interilles organizat a Pollença que comptà amb la presencia dels equips Mallorquins i Menorquins de la categoria. Una gran experiència per a les nostres jugadores que competiren al màxim i que pogueren disfrutar de l’esport i de la convivència dins un gran ambient.

PORTES OBERTES AL CLUB BÀSQUET MANACOR. A partir d’aques mes de maig, el nostre Club obre les seves portes a tots el infants que vulguin conèixer i apropar-se al món del bàsquet i a tots aquells jugadores i a totes aquelles jugadores federtas que vulguin pasar a formar part del nostre club. Si estau interesats en formar part del nostre club podeu enviar un correu electrònic a [email protected] o enviar un whatsapp al telèfon 678 43 16 34 (Bernat) o al telèfon 669 85 82 96 (Toni).

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado