Les dues verbenes les lideren La La Love You i Oques Grasses.
La La Love You, Oques Grasses, The Tyets o Maria Hein, entre d’altres, seràn a les verbenes de Sant Agustí 2024 a Felanitx, concerts prevists pel 24 i 31 d’agost
La proposta pel dissabte dia 24 d'agost serà amb grups de música en català. Així el grup Oques Grasses serà el cap de cartell d'una revetla que també comptarà amb la presència de grups reconeguts com Xanguito
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/06/2024 - 03:55:00
D'aquesta manera els dos dissabtes més propers a Sant Agustí, l'Ajuntament de Felanitx, des del seu departament de Festes "ha apostat per dues propostes amb artistes potents i amb una trajectòria

La La Love You, Oques Grasses, The Tyets o Maria Hein, entre d’altres, seràn a les verbenes de Sant Agustí 2024. El concerts prevists pel 24 i 31 d’agost comptaran amb la presència de grups molt reconeguts en l’escena musical nacional i internacional. L'Ajuntament de Felanitx ha tancat la contractació dels artistes que actuaran al Parc de sa Torre els pròxims dies 24 i 31 d'agost.

La proposta pel dissabte dia 24 d'agost serà amb grups de música en català. Així el grup Oques Grasses serà el cap de cartell d'una revetla que també comptarà amb la presència de grups reconeguts com Xanguito, The Tyets i l'actuació de la felanitxera Maria Hein i el Dj Sor Estiercol per posar punt a la vetlada. Aquesta serà la primera verbena de pagament.

La La Love You com a cap de cartell. Els seguieix un Dj de trajectòria internacional, el galleg Michenlo amb més de 300.000 seguidors a Instagram. A aquests els seguiran artistes locals com el també Dj Biini

La segona proposta, també en dissabte i de pagament, serà amb els grups La La Love You com a cap de cartell. Els seguieix un Dj de trajectòria internacional, el galleg Michenlo amb més de 300.000 seguidors a Instagram. A aquests els seguiran artistes locals com el també Dj Biini, el grup Madison, Coro i el show kais amb Kaaubos & Identical souls.

D'aquesta manera els dos dissabtes més propers a Sant Agustí, l'Ajuntament de Felanitx, des del seu departament de Festes "ha apostat per dues propostes amb artistes potents i amb una trajectòria musical molt reconeguda arreu", explica el regidor de l'àrea Toni Peña. Aquest també afegeix que "en les dues propostes tampoc s'ha volgut deixar de banda la música feta des de Felanitx, i per això comptam amb Maria Hein, Madison, Sor Estiercol, Dj Biini o el Show Kais".

Les dues verbenes les lideren La La Love You i Oques Grasses. Dos grups, en aquest moment, situats dalt de tot del mercat musical. Però també seguits de Michenlo i The Tyets que també tenen un gran nivell i un bon gruix de seguidors, que segur que voldran acostar-se fins a Felanitx aquest vinent Sant Agustí.

Pel que fa als madrilenys de La La Love You són una banda de pop-punk coneguda per la seva energia en l'escenari i la seva capacitat per a connectar amb el públic a través de les seves lletres sinceres i melodies aferradisses. Des de la seva formació, han llançat diversos àlbums d'èxit i han guanyat nombrosos premis, incloent-hi el MTV EMA a Millor Artista Espanyol.

Mentre que els catalans d’Oques Grasses començaren la seva trajectòria al 2010 i es donaren a conèixer el 2012. La seva música, principalment pop, però també amb reggae o rumba flamenca. Un conjunt eclèctic amb un potent directe que ben segur farà botar els assistents al Parc de Felanitx.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado