Manacor
COMENÇA EL PERÍODE VOLUNTARI DE PAGAMENT DE TRIBUTS MUNICIPALS
DIA 27 DE SETEMBRE ES CLAUSURA L’ESCORXADOR .
manacor.org 17/09/2019 - 08:15:56

COMENÇA EL PERÍODE VOLUNTARI DE PAGAMENT DE TRIBUTS MUNICIPALS

Aquest dilluns s’ha presentat el període voluntari de pagament de tributs 2019 de l’Ajuntament de Manacor

La regidora d’Economia, Hisenda i Promoció, Maria Antònia Truyols Martí, ha donat a conèixer les novetats sobre els tributs de l’any 2019 i el període voluntari de pagaments, que començarà dia 16 de setembre i acabarà dia 2 de desembre.

Per a consultar, imprimir i/o pagar els rebuts només s’ha d’accedir al carter virtual del lloc web de l’Agència Tributària de les Illes Balears amb el DNI/NIF i el codi de contribuent. En cas de domiciliació, els rebuts es carregaran en compte a partir del dia 14 de novembre.

Així, derivat del nou model, s’ha de tenir en compte que ja no es remeten avisos de pagament de tributs en paper.

Per a més informació podeu arribar a una de les oficines de l’Agència Tributària o entrar al web d’aquesta – www.atib.es.

 

 DIA 27 DE SETEMBRE ES CLAUSURA L’ESCORXADOR

L’Ajuntament procedirà a clausurar l’escorxador de Manacor fins que compleixi totes condicions necessàries

L’estiu passat es va tancar l’escorxador per tal de reparar-lo. Aquestes reparacions no es varen realitzar al complet i, tot i això, l’escorxador es tornà a obrir passats quatre mesos. Així, es portà a terme una pròrroga forçosa de nou mesos a la mateixa empresa que ho duia.

Aquest període de nou mesos havia de servir per preparar la documentació necessària per a treure-ho a licitació. No obstant això, no s’encomanà l’estudi d’explotació necessari per a licitar-ho.

Just entrar el nou equip de govern, l’Ajuntament encomanà l’estudi, que encara s’està elaborant.

Durant aquest estiu, i donat que l’escorxador es troba obert en unes condicions poc òptimes, l’Ajuntament hagué d’assumir fins a dues sancions. Una primera el vint-i-sis de juliol, per les actes emeses a la revisió de l’escorxador de dia set de gener, que té un valor de 23.600 €. I una segona el trenta-un de juliol, per les actes emeses dia tretze de desembre i vint de febrer, que té un valor de 8.500 €.

L’Ajuntament vol posar en constància pública aquesta realitat i exposar que dia 27 de setembre es procedirà a clausurar l’escorxador de Manacor fins que compleixi totes condicions necessàries.

 

Reciente
Visto
Comentado