Santanyí
Santanyí suma quatre agents més a la Policia Local
Aquest juliol, la Policia Local de Santanyí ha vist com la seva plantilla ha rebut un important reforç.
ajsantanyi.net 14/07/2023 - 13:52:41

Santanyí suma quatre agents més a la Policia Local

Aquest juliol, la Policia Local de Santanyí ha vist com la seva plantilla ha rebut un important reforç. Si els primers dies del mes es va poder anunciar la incorporació d’un nou agent interí i quatre en pràctiques, avui han pres possessió quatre efectius més. Així en total seran 8 els policies els que s’han sumat a l’equip en dues setmanes. La batlessa de Santanyí, Maria Pons, amb la presència del regidor de Seguretat, Joan Gaspar Aguiló, i el cap de la Policia Local de Santanyí, Tomeu Vidal, els ha donat la benvinguda abans de jurar o prometre el seu càrrec.

Com ha explicat Maria Pons, “les circumstàncies ens han permès en poc temps fer totes aquestes incorporacions a la Policia Local, cosa que suposarà una gran

oportunitat per millorar la cobertura del terme. Com sempre dic, és una gran notícia poder ampliar la nostra plantilla i oferir un més bon servei a la ciutadania”.

Amb aquestes noves incorporacions, l’Ajuntament de Santanyí, referma el seu compromís d’augmentar el nombre d'agents de la Policia Local amb nous efectius a curt termini. Això permetrà cobrir les necessitats de personal i reforçar encara més la seguretat de Santanyí.

 

Reciente
Visto
Comentado