La Mallorca 5000 skyrunning donarà la sortida dia 29 de setembre
El pròxim 29 de setembre es durà a terme la tercera edició de la Mallorca 5000 skyrunning, una cursa per Muntanya organitzada pel club de Muntanya Matinam x Somiar d'Inca
La competició ha estat presentada a la capital del Raiguer amb els membres del club, el Batle d’Inca, Virgilio Moreno, el president de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada, Xisco Colom.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/09/2018 - 03:36:00
Uns 120 corredors de muntanya prendran la sortida i durant el recorregut seran assistits per uns 90 voluntaris. Com a sorpresa final, els corredors quan arribin a Pollença haurà de pujar els escalons del Calvari.

La Mallorca 5000 skyrunning será la prova decisiva pel Campionat de Mallorca de curses per muntanya d’ultradistància. El pròxim 29 de setembre es durà a terme la tercera edició de la Mallorca 5000 skyrunning, una cursa per Muntanya organitzada pel club de Muntanya Matinam x Somiar d'Inca.

La competició ha estat presentada a la capital del Raiguer amb els membres del club, el Batle d’Inca, Virgilio Moreno, el president de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada, Xisco Colom i representants dels patrocinadors Quely, Coca-Cola, Reale Seguros, BMW Proa, Mercantil Polígono i Construcciones Risco. Les principals novetats són que la cursa será el Campionat de Mallorca de curses per muntanya d’ultradistància i que l’organització presenta un recorregut amb més dificultats que a altres edicions.

La Mallorca 5000 skyrunning donarà la sortida dia 29 de setembre a Sóller a les 6.00am i finalitzarà a Pollença, a n'és Calvari. Es tracta d’un traçat de 66 quilòmetres i 5.000 metres d'alçada, fent 6 cims com són l'Ofre, Sa Franquesa, Sa Rateta, Puig de Massanella, es Prat i el Puig Tomir. Uns 120 corredors de muntanya prendran la sortida i durant el recorregut seran assistits per uns 90 voluntaris. Com a sorpresa final, els corredors quan arribin a Pollença haurà de pujar els escalons del Calvari per finalitzar la prova.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado