El coordinador: Sebastià Riera Pocoví; els membres de la Comissió Permanent
Manacor ha reconocido a los mulassers que han dado vida a la mula durante las fiestas de Sant Jaume (patrón de la ciudad) de este año
El pasado jueves, día 13 de septiembre, el Ayuntamiento de Manacor, a través de la Escuela Municipal de Mallorquín (catalán) y de la Comisión Permanente de la Escuela, quiso reconocer la labor.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/09/2018 - 10:41:28
Antoni Grimalt Brunet, Joaquim Sabater Romero, Lluís Forteza Llull, Antoni Nadal Fullana, Lluc Martí Galmés, Petra Maria Llull Cabrer, Joan Miquel Truyols Mas, Maria Montserrat Amer Ribot, Jaume Galmés Llull.

Manacor reconoce a los mulassers que han dado vida a la mula durante las fiestas de Sant Jaume de este año 2018. El pasado jueves, día 13 de septiembre, el Ayuntamiento de Manacor, a través de la Escuela Municipal de Mallorquín (catalán) y de la Comisión Permanente de la Escuela, quiso reconocer la labor de los mulassers que hicieron bailar a lo largo de las fiestas de Sant Jaume 2.018 con la Mulassa de Manacor.

Manacor reconeix els mulassers que han donat vida a la mulassa durant les festes de Sant Jaume d’enguany. Dijous passat, dia 13 de setembre, l’Ajuntament de Manacor, a través de l’Escola Municipal de Mallorquí i de la Comissió Permanent de l’Escola va voler reconèixer la tasca dels mulassers que feren ballar al llarg de les festes de St. Jaume 2018 la Mulassa de Manacor.

A l’acte hi assistiren els 10 mulassers (portadors de la Mulassa): Antoni Grimalt Brunet, Joaquim Sabater Romero, Lluís Forteza Llull, Antoni Nadal Fullana, Lluc Martí Galmés, Petra Maria Llull Cabrer, Joan Miquel Truyols Mas, Maria Montserrat Amer Ribot, Jaume Galmés Llull i el coordinador: Sebastià Riera Pocoví; els membres de la Comissió Permanent de l’Escola i els de la Comissió Mulassa. Com a mostra d’agraïment es va obsequiar els mulassers amb un senalló personalitzat amb la imatge de la Mulassa realitzat pel taller ocupacional d’Aproscom.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado