Els actes començaran el dissabte horabaixa amb el tradicional fogueró
El pròxim cap de setmana els inquers i les inqueres celebraran el tradicional Pancaritat al Puig de Santa Magdalena: Enguany els Gegants i una colla de xeremiers acompanyaran
A les 11 hores la festa començarà a l'ermita amb els jocs populars infantils. Mentrestant, al migdia, començarà el XLVII Concurs de Paelles a l'esplanada d'abaix i la missa a l'oratori.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/04/2019 - 02:27:00
«Cal subratllar que el Concurs de Paelles, després de 3 anys d'haver-se despolititzat, té una participació popular alta; representant el vertader esperit d'un pancaritat», ha explicat Moreno.

Es presenta el programa d'activitats del cap de setmana del Pancaritat al puig de Santa Magdalena. El pròxim cap de setmana els inquers i les inqueres celebraran el tradicional Pancaritat al Puig de Santa Magdalena. El Batle, Virgilio Moreno acompanyat del regidor de Participació Ciutadana, Antoni Peña, diversos membres de l'equip de govern, representants de la colla gegantera d'Inca, els Revetlers des Puig d'Inca i membres l'Associació d'amics de Santa Magdalena han expressat la satisfacció de poder donar el sus a unes festes molt estimades pels inquers. «Enguany els Gegants d'Inca i una colla de xeremiers acompanyaran als inquers durant el recorregut de pujada cap al puig de Santa Magdalena», ha anunciat Peña.

Els actes començaran el dissabte horabaixa amb el tradicional fogueró amb torrada gratuïta per a tothom i la ballada popular, a càrrec dels Revetlers des Puig d'Inca. A més, hi haurà la II Trobada de ball en línia Pancaritat del Puig de Santa Magdalena, a càrrec de germans Morro i, posteriorment, cremada de rom a l'esplanada de l'ermita. El diumenge hi haurà la concentració a la plaça de Santa Maria la Major a les 9.30 hores amb la repicada de campanes i la sonada de xeremies.

A les 11 hores la festa començarà a l'ermita amb els jocs populars infantils. Mentrestant, al migdia, començarà el XLVII Concurs de Paelles a l'esplanada d'abaix i la missa a l'oratori. L'horabaixa començarà amb la ballada popular, a càrrec dels Revetlers des Puig d'Inca. Hi haurà un servei gratuït d'autocar de 10 a 18 hores des de l'inici de l'av. dels Reis Catòlics fins al puig i tornada «Cal subratllar que el Concurs de Paelles, després de 3 anys d'haver-se despolititzat, té una participació popular alta; representant el vertader esperit d'un pancaritat», ha explicat Moreno.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado