Al final de l’acte, han pujat a l’escenari la gent que ha col·laborat en l’acte
Mª Antònia Truyols “la 2ª desfilada de disseny de Manacor ha estat tot un èxit ha millorat respecte de l’any passat que ja és difícil i hem aconseguit el nostre objectiu de donar impuls i visibilitat al comerç local
A l’Esplanada de l’estació, lloc de la desfilada, s’han pogut veure dissenys d’Aina Moroms, Esperança Martínez, Fran Heredia Fernández, Lorena Sánchez, Maria del Mar Olmo, Ophélie Berton, Patricia Richtsteiger i Quico Tent.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/09/2019 - 14:27:00
Fira de Setembre de Manacor, sinó un esdeveniment ben esperat. La demostració de nivell per part dels joves talents fa que centenars de persones s’apropin a l’espai reservat per al públic.

La segona desfilada de joves dissenyadors mallorquins esdevé un èxit. La XXI Fira de Setembre s’omple de color amb la desfilada de la passarel·la #detotcor2018. Aquest diumenge s’ha dut a terme la 2a Desfilada de joves dissenyadors mallorquins, que enguany ha presentat la periodista Roser Menasalvas.

A l’Esplanada de l’estació, lloc de la desfilada, s’han pogut veure dissenys d’Aina Moroms, Esperança Martínez, Fran Heredia Fernández, Lorena Sánchez, Maria del Mar Olmo, Ophélie Berton, Patricia Richtsteiger i Quico Tent – joieria artística.

millorat respecte de l’any passat, que ja és difícil”, i ha continuat “hem aconseguit el nostre objectiu de donar impuls al comerç local de Manacor i, a més, donar visibilitat a aquests joves dissenyadors i dissenyadores”.

Al final de l’acte, han pujat a l’escenari la gent que ha col·laborat en l’acte i els dissenyadors i les dissenyadores, que han rebut un ram de flors de les autoritats locals. Amb tot, la desfilada ja no és una novetat a la Fira de Setembre de Manacor, sinó un esdeveniment ben esperat. La demostració de nivell per part dels joves talents fa que centenars de persones s’apropin a l’espai reservat per al públic.

La regidora de Comerç, Maria Antònia Truyols, ha exposat “la segona desfilada de disseny de Manacor ha estat tot un èxit, ha millorat respecte de l’any passat, que ja és difícil”, i ha continuat “hem aconseguit el nostre objectiu de donar impuls al comerç local de Manacor i, a més, donar visibilitat a aquests joves dissenyadors i dissenyadores”.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado