FORN CAN TÒFOL que va ser superat pel BC Sa Pobla
Bàsquet Manacor: En categoria femenina, les cadets BUFETE PERELLÓ varen perdre davant La Salle de Palma per un competit 69 a 84
D’altra banda, el nostre júnior masculí de categoria preferent va ser superat per La Salle de Palma per 69 a 79. En categoria cadet, dues derrotes consecutives del cadet especial OPTICALIA MANACOR.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/03/2024 - 02:11:00
En categoria femenina, les cadets BUFETE PERELLÓ varen perdre davant La Salle de Palma per un competit 69 a 84 i les nines del cadet HOLISTIC BERLIN varen superar a Sa Indioteria per un emocionant i ajustat 59 a 62.

IMPORTANTS VICTÒRIES DELS DOS SÈNIOR DE LLIGA BALEAR. El nostre equip sènior masculí CÀRNIQUES SUNYER de la màxima categoria balear va aconseguir una gran victòria davant un rival directe en la lluita per entrar al playoff final de la categoria. Després d’un partit de màxima competitivitat i igualtat, els nostres varen aconseguir la victòria per 75 a 68. D’aquesta manera l’equip manacorí es situa al segon lloc de la taula classificatòria.

Per la seva banda, les sènior ESTACIONS DE SERVEI FEBRER MARTÍ varen obtenir la victòria davant el LLucmajor per 63 a 48 gràcies a un partit molt regular i seriós de totes les jugadores. Amb aquesta victòria l’equip manté la sisena possició a la lliga a només una victòria de la quarta plaça.

Els nostres infantils de categoria preferent varen guanyar als companys de Muro per una clara diferència tant en el marcador, 15 a 65, com en el joc desenvolupat.

En categoria insular, el sènior masculí UM BEACH HOUSE va començar amb mal peu la fase final pel títol i va caure de manera clara 61 a 86 davant el Viubàsquet a Na Capellera. Nova derrota també de les sèniors DECOPUNT a La Salle davant el Sineu per 60 a 47 I segueix en la part baixa de la taula classificatòria.

EL JÚNIOR MASCULÍ MALLORCA SEA PARADISE SEGUEIX INTRACTABLE A LA LLIGA. Els al.lots dirigits per en Toni Llodrà segueixen líders destacats del grup C interilles després de vèncer clarament per 90 a 61 al segon classificat, el Bahía San Agustín. En categoria femenina, nova derrota de l’equip FORN CAN TÒFOL que va ser superat pel BC Sa Pobla per un marcador final de 67 a 55. Amb aquesta derrota l’equip cau a la sisena possició de la classificació.

D’altra banda, el nostre júnior masculí de categoria preferent va ser superat per La Salle de Palma per 69 a 79. En categoria cadet, dues derrotes consecutives del cadet especial OPTICALIA MANACOR. Dia 8 a casa de l’Esporles 77 a 72 i dia 10 a casa de l’Andratx per un clar 92 a 62. En preferent, victòria del cadet BAR EL PORRON davant Santa Maria per un contundent 75 a 54 i derrota del cadet RT. XINXERAM per un marcador final de 110 a 39. En categoria femenina, les cadets BUFETE PERELLÓ varen perdre davant La Salle de Palma per un competit 69 a 84 i les nines del cadet HOLISTIC BERLIN varen superar a Sa Indioteria per un emocionant i ajustat 59 a 62.

MOLT BON PARTIT DELS INFANTILS OFI-ILLA PAPERERIES A MURO. Els nostres infantils de categoria preferent varen guanyar als companys de Muro per una clara diferència tant en el marcador, 15 a 65, com en el joc desenvolupat. Per la seva banda, les nines de l’infantil especial INNOVATEC SECURITY varen guanyar a casa al Sant Mònica per 64 a 55 i les nines del preferent FERRERIA ES BIULÓ varen ser superades pel Llucmajor per 52 a 45.

En categoria mini, derrota de les nines del mini especial SERVIMEDIC davant Canmpos per un ajustat 57 a 68 i bon partit de les nines del mini AIXAM VERMELL davant les companyes del BÀSQUET PLA. En mini masculí, derrota del mini especial BIO CONSTRUCCIONS PEDRA VIVA-VOYANICS a casa del Campos per 91 a 59 i derrota del mini JARDI NET davant el Santanyí per 36 a 60. També ens varen fer gaudir del bàsquet els preminis SONSÒNIA CENTRE AUDITIU que varen jugar a Llucmajor i les nines de l’iniciació PARERA ARQUITECTES que varen jugar amb les companyes i companys d’Artà.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado