EL JÚNIOR MALLORCA SEA PARADISE SEGUEIX INVICTE EN EL GRUP
Bàsquet Manacor: Els nostres júniors de lliga interilles no tenen rival a la 2ª fase de la competició, una lliga a on els nostres mostren un nivell de qualitat i de competició molt superior als rivals
Na Martina, jugadora mini del nostre Club, va participar al llarg del passat cap de setmana de la concentració de la selecció balear mini. Aquesta concentració ha sigut la darrera abans de la partida cap al Campionat d’Espanya
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/03/2024 - 04:54:00
Derrota del nins del mini PARERA ARQUITECTURA per 67 a 83 davant el Sagrat Cor i derrota dels minis JARDI NET per 43 a 12 a casa del Sineu.

VICTÒRIA SOBRE LA BOTZINA DEL NOSTRE SÈNIOR CÀRNIQUES SUNYER A EIVISSA. Gran victòria del nostre primer equip masculí a la sempre difícil pista del Sant Antoni d’Eivissa. Fou un partit de màxima igualtat a on els nostres jugadors hagueren de sobreposar-se a un arbitratge molt casolà i a un molt bon partit dels jugadors eivissencs. Tot i les dificultats l’equip manacorí competí al màxim arribant als darrers vuit segons un punt per sota en el marcador i amb un tir lliure a favor dels de Sant Antoni.

El jugador local errà en el seu intent d’un punt i el nostre equip controlà el rebot. Amb vuit segons per davant, l’equip mogué molt bé la pilota fins que al límit del temps reglamentari en Jordi Parera rebé a la línia de tres i anotà un espectacular triple que donà la victòria al nostre equip i feu vibrar d’alegria i d’emoció a tots els jugadors, al cos tècnic i al públic manacorí desplaçat a Eivissa. Una victòria de molt de mèrit que manté a l’equip en la segona possició de la Lliga Escribano.

Per la seva banda, les cadets de lliga especial BUFETE PERELLÓ varen ser superades per l’Alcúdia per 70 a 55. En categoria preferent, les nines dirigides per n’Adrià Pastor varen vèncer al Ciutat d’Inca

En categoria insular, el nostre sènior UM BEACH HOUSE va perdre dins la pista del Pollença per 77 a 60. Fou un partit de màxima igualtat fins que en el darrer període l’equip local tingué un gran encert que desanivellà el marcador. En categoria sènior femenina balear, el nostre equip ESTACIONS DE SERVEI FEBRER MARTÍ va caure derrotat en el seu desplaçament a Menorca. Les nostres jugadores foren superades per un Jovent d’Alaior que fou més regular durant els quatre períodes. Al final derrota per 78 a 56 davant un rival directe en la lluita per la cinquena i la sisena plaça de la lliga.

EL JÚNIOR MALLORCA SEA PARADISE SEGUEIX INVICTE EN EL GRUP C DE LA LLIGA INTERILLES. De moment, els nostres júniors de lliga interilles no tenen rival a la segona fase de la competició, una lliga a on els nostres mostren un nivell de qualitat i de competició molt superior als rivals. Aquest cap de setmana derrotaren clarament als companys de Son Servera en un partit que acabà amb un marcador final de 66 a 104.

En categoria femenina, el nostre equip FORN CAN TÒFOL de categoria interilles va realitzar un gran partit i va guanyar el dimecres a Manacor al Bahía San Agustín per 68 a 62 i dissabte fou superat molt clarament per La Salle de Palma per un marcador final de 93 a 47.

En categoria cadet masculina especial, nova derrota dels cadets OPTICALIA MANACOR, aquest cop per 58 a 85 davant el Sant Josep. Per la seva banda, les cadets de lliga especial BUFETE PERELLÓ varen ser superades per l’Alcúdia per 70 a 55. En categoria preferent, les nines dirigides per n’Adrià Pastor varen vèncer al Ciutat d’Inca, Bàsquet Manacor HOLISTIC BERLIN 58 - Ciutat d’Inca 38, seguint d’aquesta manera amb una gran evolució durant la temporada.

En categoria infantil, victòria contundent del D5 SPORT SHOP a Sineu per 86 a 35 i victòria clara també de l’infantil OFI-ILLA davant els companys de Calvià per 88 a 42. En femení, les nines del FERRERIA ES BIULÓ varen ser superades per la Unió Esportiva Llosetina per 56 a 41.

En categoria mini derrota de les nines del SERVIMEDIC a la lliga especial davant el Sant Josep per 40 a 92 i victòria del mini preferent FANTASY PARK MALLORCA 41 a 68 dins Hispània i victòria del mini femení AIXAM MANACOR a Sa Pobla per 38 a 68. Derrota del nins del mini PARERA ARQUITECTURA per 67 a 83 davant el Sagrat Cor i derrota dels minis JARDI NET per 43 a 12 a casa del Sineu.

NA MARTINA VALLESPIR PARTICIPA A LA DARRERA CONCENTRACIÓ DE LA SELECCIÓ BALEAR MINI. Na Martina, jugadora mini del nostre Club, va participar al llarg del passat cap de setmana de la concentració de la selecció balear mini. Aquesta concentració ha sigut la darrera abans de la partida cap al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que començarà el proper 23 de març a San Fernando (Cadis). Des d’aquí dessitjam molta sort a na Martina i les seves companyes de selecció, esperam que disfruti molt d’aquesta meravellosa experiència.

EN DÍDAC GUAL, N'ARTURO VALBAS I EN JÚNIOR ALONSO SÓN CONVOCATS PER A LA SELECCIÓ ROOKIE INFANTIL. Els tres jugadors del nostre infantil D5 SPORT SHOP varen formar part del combinat Rookie Infantil que va disputar aquest pasat cap de setmana un partit amistós amb la selecció balear de minibàsquet. Una gran experiència de formació i aprenentatge pels nostres joves jugadors.

XERRADA DE FORMACIÓ CONTINUA D’EN JAUME FEBRER, PREPARADOR FÍSIC DEL CLUB BÀSQUET MANACOR. Diumenge passat en Jaume Febrer, el preparador físic del nostre club i un referent dins el món de l’esprot i de l’activitat física tant en formació com en l’alt rendiment, va fer una xerrada dirigida als entrenadors i entrenadores del nostre club. Una jornada molt profitosa i enriquidora per a tots els assistents.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado